Borba za žensku čast

Borba za žensku čast

Autor: | 07/03/2015

0

Mercator Centar Novi Sad i Color Press Grupa ovog vikenda organizuje poseban događaj za sve dame i njihove bližnje.

Manifestacija "Mercator damama na dar“ počinje danas u Mercator Centru Novi Sad koji očekuje veliki broj posetilaca koji će ovaj vikend iskoristiti za kupovinu najboljih poklona po akcijskim cenama.

Za tu priliku Mercator Centar Novi Sad organizovao je zabavne aktivacije koje su u potpunosti posvećene ženama, a jedna od njih je i mini-turnir u stonom fudbalu. Muški posetioci koji danas dođu u Mercator Centar Novi Sad i do 16h se prijave ljubaznim hostesama moći će na ovaj veoma zabavan način da se bore za naklonost svojih žena. Apelujemo na sve da požure i budu prvi da se prijave jer učešće uzima samo 16 ekipa od po dvoje muškaraca. Pobednička ekipa osvaja dve romantične večere u Novom Sadu za svoje voljene dame.

Pored mini-turnira u stonom fudbalu, celog vikenda Novosađani i svi koji dođu u Mercator Centar Novi Sad moći će da se slikaju Instacamom, dovedu decu na radionicu izrade poklona za 8. mart, učestvuju u predivnoj akciji „Sa reči na dela“, poslušaju dečiji hor i mnogo toga drugog. Uz sve ovo, očekuju ih najveći popusti za kupovinu poklona za 8. mart.

Zato, ovog vikenda budite tamo gde u svi - U MERCATOR CENTRU NOVI SAD!

Izvor i foto: promo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: osmi mart