Amira Medunjanin 14. marta ponovo u Centru "Sava"

Amira Medunjanin 14. marta ponovo u Centru "Sava"

Autor: | 09/03/2015

0

Pevačica Amira Medunjanin vraća se u Beograd 14. marta 2015. godine kada će održati koncert u Sava centru, i promovisati hvaljeni aktuelni CD album "Silk & Stone" (Svila i kamen).
Moram napomenuti da je za mene nastup u Beogradu uvek više od koncerta. I mislim da sam prošli put u Sava centru ostala dužna publici za neke pesme koje smo izostavili, jer se nije uklapalo u tom trenutku. Tako da ćemo se družiti malo duže od predviđenog. Imamo puno toga da ispričam - najavljuje Amira.


Svetski priznata pevačica na uspešnom prvom samostalnom koncertu zimus u Sava centru oduševila je publiku nadahnutim izvođenjem tradicionala poput "Ah, šta ćemo ljubav kriti", "Kradem ti se u večeri", "Kaleš bre Anđo", "Mito bekrijo", "Zajdi, zajdi", "Što te nema"...
Dosta toga se dešavalo u poslednjih godinu dana. I red bi bio da napravimo neku rekapitulaciju i otvorimo godinu sa novom pričom. Volela bih da 14. marta nastavimo gde smo stali prošli put. Meni ona dva i po sata u februaru nisu ni blizu bila dovoljna. Sada se već dobro znamo i šteta bi bilo da ne iskoristimo priliku za dobro druženje - poručuje Amira.

Ulaznice za beogradski koncert Amire Medunjanin u prodaji su od 5. januara 2015. godine po cenama 900, 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.
Šta Amira poručuje Beograđanima pred novi susret u Sava centru 14. marta?
Pre svega svima bih poželela sve najbolje u Novoj godini. Dobrog zdravlja, sreće i ljubavi. Da naredna bude bolja od prethodne, da nas sreća okrene jedne prema drugima i da se malo više družimo i volimo - kaže Amira.

Autor: Life Content
Foto: Anur Hadžiomerspahić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin