Bojana Stamenov - ambasador fondacije "Podrži život"

Bojana Stamenov - ambasador fondacije "Podrži život"

Autor: | 09/03/2015

0

Danas je u klubu “Sugar&Spice” koji se nalazi u hotelu Jugoslavija održana pres konferencija povodom akcije humanitarnih žurki fondacije “Podrži život”. Na konferenciji su govorili Sergej Trifunović, koji je predsednik te fondacije, Radoica Ristić, upravnik fondacije, kao i Boban Vuković, vlasnik pomenutog kluba. Pored njih, prisutnima se obratila i Bojana Stamenov, predstavnica Srbije na Evroviziji i ambasador fondacije “Podrži život”.
Pored Bojane, ambasadorima te fondacije proglašene su i druge poznate ličnosti koje su donirale himanitarnu pomoć u prethodnom periodu. Među njima su Nikola Đuričko, Ivana Španović, Luna Lu, Nina Janković i drugi.
Trifunović je tom prilikom rekao da će od 13. marta, na godišnjicu fondacije, početi serija humanitarnih žurki koje će se održavati u klubu “Sugar&Spice”. Svakog petka poznate ličnosti će se naći u ulozi di-džeja i na taj način animirati prisutne kako bi se prikupila što veća količina novca u humanitarne svrhe.
Zanimljivo je da će se novac prikupljati tako što će svako pre ulaska u klub morati da pokaže SMS poruku koju je poslao na broj 5757 koja se naplaćuje 100 dinara.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Boško Karanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti