Ponosni otac Mateja Kežman uživa u društvu svojih anđela

Ponosni otac Mateja Kežman uživa u društvu svojih anđela

Autor: | 16/03/2015

0


Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman mnogo puta naglasio je da su mu naslednici koje je dobio tokom braka sa bivšom suprugom Emilijom centar sveta. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije nedavno je za naš magazin opisao trenutke kada je postao otac.
- Moja najveća radost došla je na svet 25. januara 2002. godine. Supruga Emilija rodila je našeg sina Lazara. Dva dana sam slavio. U smiraj 2003. godine na svet je došla moja miljenica, kćerka Aleksandra. Bio sam sa Emilijom na porođaju, držao sam je za ruku i osećao sam se zaista uzvišeno. Treba li da kažem da sam bio najponosniji otac na svetu.
Par je kasnije dobio i sina Jakova, a tokom leta 2013. godine Mateja se po četvrti put ostvario u ulozi oca. Sina Filimona rodila mu je tadašnja emotivna partnerka Marija Perković.


Uprkos tome što o svojim naslednicima retko govori u javnosti i objavljuje njihove fotografije, tridesetpetogodišnji sportista danas je sa fanovima na društvenoj mreži Instagram podelio prelepu porodičnu fotografiju na kojoj pozira u društvu svoje dece koju je jednostavno opisao rečenicom "Anđeli moji", dok je kolaž fotografija malenog Filimona nazvao "Tajin šmeker".

Autor: Life Content

Foto: Mateja Kežman / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin