Eni i Masimo Savić proslavili godišnjicu braka na snimanju "X Faktora"

Eni i Masimo Savić proslavili godišnjicu braka na snimanju "X Faktora"

Autor: | 16/03/2015

0


Jedan od sudija popularnog šou programa "X Factor Adria"  Masimo Savić proveo je dvadeset i treću godišnjicu braka sa svojom lepšom poloviom Eni, ali ovoga puta radno - na snimanjima muzičkog formata čija će premijera biti u nedelju 22. marta Prvoj televiziji.
Eni, kao i u životu, Masima verno prati i podržava i kada su njegove poslovne obaveze u pitanju, te su supružnici godišnjicu braka proslavili u društvu Tončija Huljića, Aleksandre Kovač, Željka Joksimovića i njegove supruge Jovane.
U prijatnoj atmosferi sudije "X Faktora" su razmenjivali utiske sa snimanja, razgovarali o ljubavi, uživajući u ukusnoj torti iznenađenja, a Masimo je tom prilikom rekao:
-  Pre 25 godina dobio sam džekpot i od tada uživam u neopisivoj sreći. Brak iziskuje veliki napor i razumevanje, ali muškarci slušajte svoje žene i volite ih kao prvog dana i ne zaboravite mudrije su od nas... Želim vam svima barem pola džekpota kojeg sam ja dobio!
Prava proslava, ipak, sledi po povrtku u Zagreb, a pre daljih Masimovih koncertnih obveza i premijere prve epizode "X Factor Adria".

Autor: Life Content
Foto: PROMO / XFACTORADRIA.COM

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: masimo savić