Nataša Bekvalac: Zaljubljena sam i volim muškarca koji čvrsto stoji na zemlji

Nataša Bekvalac: Zaljubljena sam i volim muškarca koji čvrsto stoji na zemlji

Autor: | 18/03/2015

0


Misterija oko venčanja pop zvezde Nataše Bekvalac i rukometaša Ljube Jovanovića polako se razrešava pošto je nedeljnik „Svet“ ekskluzivno objavio da se par venčao 14. januara. Sudbonosno „da“ na građanskoj ceremoniji u Novom Sadu izgovorili su samo u prisustvu kumova, pa ni najbliži članovi njihovih porodica nisu znali za tajni plan o sklapanju braka. U prilog tome koliko je veliko interesovanje izavala vest o njenoj udaji, govori i činjenica da su medijski poslenici pre nekoliko dana u ogromnom broju pohrlili na njen nastup u Beogradu ne bi li im ona otkrila utiske o venčanju.
- Informacija je procurila igrom slučaja, a ne mojom željom. Želela sam da ono što je važno meni i nekome koga volim, bude samo naše. U tome smo oboje uspeli. Sa porodicom, koja nije bila obaveštena, najlakše smo „ispeglali“ odnose - kroz osmeh je započela razgovor Nataša u intervjuu za emisiju „Ekskluziv“ na televiziji „Prva“, ne želeći da odgonetne da li se ponovo udala u belom.
- Tog dana sam bila srećna, to je ono najvažnije. Da sam htela da objavim fotografije, to bih i učinila, ali ovoga puta to nisam želela - izričita je pop zvezda koja se protekle nedelje vratila na scenu, prvim nastupom posle udaje koji je održala u beogradskom klubu „Kasina“. Istovremeno, u javnosti se pojavila informacija da je trudna, na koju je ubrzo i reagovala.
- Nisam trudna, samo sam debela - našalila se pevačica i objasnila zašto nije mogla da ostane imuna na spekuacije da je u drugom stanju.


- Ako ćutiš, podgrevaš spekulacije, a ja ne želim takve insinuacije na temu majčinstva. Ipak, u javnosti o privatnom životu i dalje govorim dozirano i sa merom - navodi popularna Vojvođanka, koja je zadržala prezime Bekvalac, po kome je prepoznatljiva u javnosti. Ona i njen izabranik, rukometaš „Partizana“ Ljuba Jovanović medeni mesec proveli su na Tajlandu.
- I ranije sam bila na Tajlandu, ali sam prvi put obišla Koh Samui. Božanstveno smo se proveli i doživeli potpunu energetsku obnovu. Tamo ima mnogo stvari da se vidi, to je zemlja u kojoj su svi srećni - iskrena je Nataša, koja je pre udaje otpočela zajednički život sa Jovanovićem. Njih dvoje neizmerno su srećni u emotivnom odnosu koji pažljivo grade pa pop zvezda ne krije da je uplovila u mirnu životnu fazu u kojoj joj je sve potaman i na privatnom i na poslovnom planu.
- Kako starim, tako sve više ugađam sebi u dozi u kojoj mi ništa ne predstavlja preterani pritisak. Tako je i sa mojim nastupima. Ne vijamo ništa, svega imamo dovoljno - sigurna je u pravi izbor svojih poslovnih poteza atraktivna zvezda, koja će kroz mesec dana publiku obradovati novim albumom. Za razliku od perioda kada se zabavljala i uživala u braku sa Danilom Ikodinovićem, događaje iz privatnog života ne prenosi na polje svog stvaralaštva, pa ne namerava da svoju emotivnu sreću „ispevava“ niskim i visokim tonovima u novim pesmama.

Nataša se trudi da razdvoji poslovno od privatnog, pa je suprug nije pratio ni na nastupu u beogradskoj „Kasini“.
- Meni nije potreban muškarac koji će mi biti pratnja na nastupima, nije mi potreban ni nosač kofera, a ni bilo kakva zaštita. Svoje kofere uvek nosim sama, na nastupe uvek volim da idem u pratnji sestara, a ljudi kojima pevam me vole i zaštita od njih mi nije potrebna. Treba mi muškarac, a njega imam. Prošle su godine kada muškarac može da me opčini, kada mogu da budem zaslepljena i kada, idealizujući muškarca, na njega ne gledam realno. Znam da ne pripadam većini žena, ali u ovom surovom, izvitoperenom svetu zaljubljena sam i volim muškarca koji čvrsto stoji na zemlji. Voli me i poštuje. U našim emocijama nema oscilacija, kao ni u odnosu u kome sam beskrajno lojalna. Zahvalna sam što me je učinio boljim čovekom - istakla je nedavno pop pevačica u razgovoru za „Hello!“.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin