Srđan Predojević: Opljačkan sam usred bela dana u centru grada

Srđan Predojević: Opljačkan sam usred bela dana u centru grada

Autor: | 19/03/2015

0


Srđan Predojević
(43), dugogodišnji voditelj jutarnjeg programa, opljačkan je usred bela dana u centru Beograda, kada mu je lopov ukrao više stotina evra vrednu "Luj Viton" tašnu u kojoj je imao oko 700 evra i skupoceni telefon.
- Sedeo sam u potpuno praznom restoranu i ručao sa drugom. Bio sam leđima okrenut prema zidu i torbica mi je visila okačena o stolicu. Sećam se da je samo jedan čovek prošao za sve vreme koje smo bili tamo. Kako je on uspeo da izvuče torbicu, a da ja i moj drug to ne primetimo, može samo da se objasni kao naučna fantastika. Dođe mi da mu kažem, bravo care, svaka čast, ti si mađioničar - našalio se Predojević i dodao da je prijavio slučaj policiji, te da je podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe.
- Nije u pitanju toliko materijalna šteta koliko ću sada imati muke da vadim sva dokumenta ispočetka. Nemam ličnu kartu, bankovne kartice, veoma važnu službenu karticu za kontrolu letenja bez koje maltene ne mogu na posao. Mogu da kažem da me u tom smislu lopov ojadio. A ovu priliku bih iskoristio da kažem da ljudi obrate pažnju na svoje stvari, jer se u ovom gradu očigledno mnogo krade - rekao je Srđan.
Inače, u restoranu nije bio uključen video-nadzor, ali policija se nada da su neke od kamera na okolnim objektima snimile lopova.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin