Katarina Živković: Nezaboravna australijska avantura

Katarina Živković: Nezaboravna australijska avantura

Autor: | 20/03/2015

0

Pevačica Katarina Živković nedavno se vratila iz Australije, gde je provela dvadeset pet dana. Iako je povod njenog putovanja bio poslovne prirode, boravak u ovoj zemlji iskoristila je da se odmori. Kaća je putovala u društvu svoje drugarice i koleginice Danijele Stoiljković Ele, sa kojom se odlično zabavljala sve vreme.
- Bila sam premorena od svakodnevnih obaveza u Beogradu, pa mi je odlazak u Australiju strašno prijao. Iako sam tamo pre svega išla da nastupam, imala sam dosta slobodnih dana koje sam koristila za odmor - počinje priču Katarina.
- Ovo mi je treći put da boravim u toj zemlji, pa nisam mnogo obilazila zanimljive turističke destinacije kao što sam to činila prethodna dva puta već sam više koristila vreme da uživam na plaži i da se družim sa prijateljima koje imam tamo. Ela i ja smo bile u Sidneju, Njukaslu, Adelajdu, Melburnu i još nekim mestima - objašnjava Živkovićeva, za koju se, dok je bila na putovanju pisalo da je zapravo u Australiju otišla kod emotivnog partnera koga ima u toj zemlji.
- Znam da se pisalo o tome, čak su i objavili moju fotografiju sa momkom koji je u stvari moj brat od rođenog ujaka, tako da nemam dečka u Australiji - tvrdi atraktivna pevačica, koja je tokom boravka u toj zemlji imala priliku da se upozna sa tamošnjim popularnim pevačem Timom Majem, sa kojim se našla na ručku u istom restoranu.

Tekst: Ivana Nikolić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti