Anđelina Džoli nakon nove operacije: Sada znam prave životne vrednosti

Anđelina Džoli nakon nove operacije: Sada znam prave životne vrednosti

Autor: | 24/03/2015

0


Oskarovka Anđelina Džoli napisala je otvoreno i intimno pismo čitaocima lista "New York Times" u kojem je priznala kako se osećala nakon pregleda kada je ustanovljeno da ima dobroćudni tumor koji može biti predznak težeg oblika raka u budućnosti. Nakon što je nedavno odstranila grudi zbog bojazni od kancera, sada je to učinila i s jajnicima i jajovodom. Poznata glumica ispričala je svoju potresnu priču i otkrila zašto se odlučila na taj korak.
- Rekla sam samoj sebi da moram ostati mirna i staložena. Odmah sam nazvala Breda koji je istog trenutka seo u avion i došao da me podrži - ispričala je Anđelina i dodala kako je u tim trenucima jasno spoznala prave vrednosti i svrhu koju ima u životu.
Istog dana tridesetdevetogodišnja glumica i režiserka otišla je da obavi sve dodatne preglede na čije rezultate je morala da čeka čitavu sedmicu.
- Pokušavala sam te dane da provedem što normalnije. Išla sam na fudbalsku utakmicu sa decom, fokusirala se na rad i svakodnevne aktivnosti - napisala je majka šestoro dece koja je nakon dobijenih rezultata odlučila da odstrani jajnike i jajovod.
- Bila je to teška odluka koja mi je na kraju podarila svojevrstan mir i kontrolu nad mojim zdravljem - izjavila je holivudska zvezda i dodala kako trenutno prolazi kroz velike hormonalne promene jer je ušla u menopauzu.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin