Dženifer Lorens i Bredli Kuper demantuju da su u vezi: Naš odnos je platonski

Dženifer Lorens i Bredli Kuper demantuju da su u vezi: Naš odnos je platonski

Autor: | 24/03/2015

0


Glumac Bredli Kuper nedavno je raskinuo dvogodišnju vezu s manekenkom Suki Voterhaus, a osmeh na lice vratila mu je mlada koleginica Dženifer Lorens. Dvoje kolega sjajno se zabavljalo na jednoj od premijera svog, još jednog zajedničkog, projekta - filma "Serena" u kojem glume i bračni par.
Popularna glumica zablistala je u Diorovoj mini haljini, a sve vreme je zabavljala Bredlija i pravila mu društvo. Par se nije razdvajao ni na zabavi posle prikazivanja filma.

Kuper nije prestajao da hvali mladu koleginicu za koju je rekao da je - jednostavno najbolja.

- Poštujem je jer je profesionalna, poštujem je kao glumicu jer je najbolja. Stalno učim od nje i drago mi je da mogu da radim s njom jer je bolja od mene - rekao je Kuper, a ni dvadesetčetvorogodišnja dobitnica Oskara nije štedela komplimente na račun starijeg kolege.
Na pitanje novinara, da li između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva, odgovorila je Dženifer rekavši da je tajna njihovog sjajnog odnosa i dobre saradnje to što nema seksa.
- Naš odnos je platonski, a zajedničko nam je to što obožavamo hranu. Mi smo najveći gurmani Holivuda - izjavila je ona.

Autor: Life Content
Foto: Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti