Katarina Živković na meti razbojnika

Katarina Živković na meti razbojnika

Autor: | 02/04/2015

0

Katarina Živković doživela je neprijatnost pošto je provalnik upao u njen stan u Zemunu koji je kupila pre nekoliko meseci. Pevačica te noći nije bila kod kuće, već na privatnoj zabavi na kojoj je pevala, pa je izbegla susret sa onim ko je pokušao da je opljačka. Provalnik je ostao praznih ruku jer je pljačku sprečila Kaćina komšinica koja je videla sumnjivu osobu i počela da vrišti, piše "Kurir".
Sve se dešavalo posle ponoći. Kaćin stan je na prvom spratu, a provalnik je uskočio na terasu i obio vrata spavaće sobe. Komšinica, koja se našla na svom balkonu, videla ga je i počela da vrišti što ga je uplašilo, te je skočio sa terase i pobegao.
Policija je izašla na lice mesta, Kaća i njena komšinica dale su izjavu, posle čega je pevačica prespavala kod prijateljice, a sutradan obezbedila stan. Mlada Leskovčanka ne krije da se našla na meti provalnika.
- Tačno je da se to desilo. Čekam da policija sve reši. Obezbedila sam stan i zahvalna sam komšijama - prokomentarisala je Katarina nemili događaj.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin