Miss Srbije Marija Ćetković - promo lice Trke zadovoljstva na Beogradskom maratonu

Miss Srbije Marija Ćetković - promo lice Trke zadovoljstva na Beogradskom maratonu

Autor: | 02/04/2015

0


Najveća i najmasovnija sportska manifestacija u našoj zemlji Beogradski maraton održaće se 18. aprila. Odlukom Skupštine grada Beograda, maraton je proglašen za događaj od posebnog značaja za grad Beograd. U okviru Beogradskog maratona biće održane tri trke - Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton i maraton.
Ovogodišnje promo lice Trke zadovoljstva je aktuelna Miss Srbije Marija Ćetković. Ona će učestvovati u trci za koju kaže da joj neće teško pasti.
- Odmalena se bavim sportom. Trenirala sam košarku od petog razreda osnovne škole. Bila sam član juniorske i kadetske reprezentacije Srbije. Veliko mi je zadovoljstvo što sam promotivno lice Trke zadovoljstva na Beogradskom maratonu i što sam deo manifestacije po kojoj je Beograd godinama prepoznatljiv. Drago mi je što ću doprineti povezivanju lepote i sporta. To je misija kojoj sam se posvetila.


Da li planiraš da istrčiš do kraja?
- Naravno! U sklopu priprema za Miss sveta i održavanja kondicije, svakodnevno pretrčim minimum pet kilometara. Mnogo korisnih saveta dobila sam od naše najbolje atletičarke i rekorderke u skoku u dalj Ivane Španović u čijem klubu vežbam. Unapred se radujem trci i jedva čekam da prođem kroz cilj!


Marija, ti si takođe i promotivno lice humanitarne košarkaške utakmice. O čemu je, zapravo, reč?
- Miss Yu je glavni organizator divnog događaja - humanitarne košarkaške utakmice koja će biti odigrana 15. aprila u Hali Sportova na Novom Beogradu sa početkom u 18 časova. Ispod obruča će se pojaviti veliki broj najpoznatijih imena srpske javne scene - pevači, glumci, sportisti i sportske legende, političari. Veliki broj njih već je potvrdio učešće. Veliko nam je zadovoljstvo što vlada i interesovanje za prodaju karata. Svi koji dođu na utakmicu mogu da očekuju bogat muzički program i da vide poznate ličnosti kako se snalaze pod obručima. Svrha akcije je da u skladu sa svojim mogućnostima svi pomognemo onima kojima je pomoć neophodna. Sredstva prikupljena od prodaje karata biće dodeljena udruženju "LIX" iz Beograda, koje sprovodi jedinstven autorski program u svetu, tretman lečenja dece sa autizmom i teškoćama, kao i udruženju  "IZIDA" iz mog rodnog Feketića za dnevni boravak lica sa smetnjama u razvoju.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin