Deichmann predstavio nove modne trendove za sezonu proleće/leto 2015.

Deichmann predstavio nove modne trendove za sezonu proleće/leto 2015.

Autor: | 03/04/2015

0

Jedna od glavnih odlika aktuelnih modnih trendova u svetu obuće je ležernost. Modeli za sezonu proleće / leto su ravniji nego inače, potpetice četvrtastije, uz sofisticiranu dozu ženstvenosti i elegancije. To će posebno obradovati ljubitelje casual stila jer je izbor patika, mokasina, cipela na vezivanje, gležnjača i letnjih čizmi bogatiji nego ranije. Kada je reč o bojama, u fokusu su beli i bež tonovi, pastelne nijanse, kao i uvek moderne crno-bele kombinacije.

Jer volimo cipele.

Uz ovaj dobro poznat moto, Deichmann je za sezonu proleće/leto 2015. pripremio atraktivne modele koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Jer su za Deichmann i njegove kupce cipele oduvek bile stvar ljubavi.

Modni trendovi za proleće/leto 2015.
Reklo bi se da su vodeći svetski dizajneri imali posebnu inspiraciju pri kreiranju modnih trendova za predstojeću sezonu. Tako se ovog proleća i leta slavi raznolikost, potencira eksplozija boja i preporučuje kombinovanje naizgled nespojivih komada. Strogih pravila nema ni kada je reč o materijalima i dezenima, a modnom scenom dominiraće mnoštvo stilova iz ranijih perioda. Podjednako su zastupljeni moderni, upečatljivi printovi s cvetnim detaljima, francuski šik iz 60-ih godina, glamurozni boho modeli iz 70-ih, kao i vanvremenske crno-bele kombinacije i vojnički dezeni i detalji.

Trendovi u svetu obuće za sezonu proleće/leto 2015.
Jedna od glavnih odlika aktuelnih trendova u svetu obuće je ležernost. Modeli za sezonu proleće/leto su nešto ravniji nego inače, potpetice četvrtastije, uz sofisticiranu dozu ženstvenosti i elegancije. To će posebno obradovati ljubitelje casual stila jer je izbor patika, mokasina, cipela na vezivanje, gležnjača i letnjih čizama bogatiji nego ranije. Kada je reč o bojama u fokusu su beli i bež tonovi, kao i pastelne nijanse.

Pametna kupovina uz puno raskoši.

Cipele na sve strane, tako to izgleda u Deichmann-u koji je sa 15 filijala u Srbiji povod da srce svakog ljubitelja mode ubrzano kuca! Najatraktivnije modele za predstojeću sezonu proleće/leto 2015 naći ćete u Deichmann prodavnicama, kao i na zvaničnoj Internet prezentaciji www.deichmann.com.

Ovo su novi trendovi cipela:

• CRNA & POTPETICE: I u toplim letnjim danima crna boja je “must have”! Bilo da odaberete klasični model idealan za svaku priliku ili visoke potpetice, Vaša noga izgledaće neodoljivo.

• OMILJENE LETNJE CIPELE: Ključne reči koje najbolje opisuju svet trendi cipela ovog leta su: crno, belo, cvetni print, espadrile, peta od plute, mornarske cipele bez pertli i šik potpetice.

• ETNO STIL: Bez sumnje, među najlepšim kombinacijama za vrele letnje dane ubrajaju se one u etno stilu. Dame će sigurno posebno očarati sandale, koje u kombinaciji sa ukrasnim detaljima daju notu sofisticiranosti i nežnosti.

• SANDALE & PLAŽA: Ko od nas ne čezne za sunčanim danima i opuštenoj šetnji plažom? Sa novim omiljenim komadima za vrelo leto, imaćete pravu morsku atmosferu!

• ESPADRILE: Neko će ih se setiti davnih 70-ih kada su osvajale modni svet. Sada se ponovo vraćaju na velika vrata!

• NEŽNI TONOVI: Istinski praznik za oči su nežni tonovi koji uprkos jačim osnovnim bojama kao što su plava ili tirkizna sada pokazuju svu snagu nežnosti. Poseban šik su modeli koji podsećaju na velur!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Deichmann