Ivana Korab proslavila rođendan u Beogradu

Ivana Korab proslavila rođendan u Beogradu

Autor: | 08/04/2015

0


Manekenka i glumica Ivana Korab, koja godinama živi i radi u Americi, nedavno je nakratko boravila u Beogradu, iznenadivši svoje najbliže neočekivanim dolaskom. Povod posete rodnom gradu bio je njen dvadeset deveti rođendan, koji je želela da provede u društvu porodice i najbližih prijatelja. Zato je odlučila da nikome, osim bratu, ne javi da stiže, iznenadivši svoje najdraže, pre svega roditelje.
- Dugo nisam slavila rođendan u Srbiji, a ovog puta imala sam žarku želju da tog dana budem kod kuće. Odlučila sam da sve iznenadim, pre svega roditelje, tako da sam se javila samo bratu koji je došao po mene na aerodrom. Reakcije su bile burne. Roditelji su u šoku i nisu mogli da veruju. Mama mi je, u jednom trenutku, rekla da više ne moram to da im radim - iskrena je zgodna manekenka.


Pošto je u Beograd stigla dan pre rođendana, uspešnu dvadesetdevetogodišnjakinju članovi porodice uspeli su da iznenade baš na dan slavlja, što je za nju bio dodatni povod za sreću.
- Koliko god da sam ja iznenadila svoje roditelje, oni se ne daju zateći, tako da su mi za samo jedan dan organizovali proslavu. Naime, mislila sam da veče provedem u društvu najuže porodice, međutim, oni su pozvali nešto više gostiju i organizovali mi pravu malu kućnu žurku. O tome mi ništa nisu rekli, pa su uspeli da me obraduju. Naime, dok sam se ja spremala za proslavu sve zvanice su došle u isto vreme krišom od mene. Kada sam ušla u dnevnu sobu, bila je mračna, a onda su upalili svetlo i usledilo je iznenađenje - objašnjava Korabova.
- Najzanimljivije mi je bilo to što su moji brat i sestra bili sa svojom decom, i takođe su morali da nekoliko minuta budu u mraku i da ćute, zbog čega su bili u pravom čudu. Te večeri odlično sam se provela, posle čega sam sa društvom izašla u grad.


Jedna od naših najuspešnijih manekenki u Americi, koja se poslednjih godina bavi i glumom, tvrdi da nije imala velike želje kada je gasila svećice na torti već samo da sve ostane onako kako je sada.
- U Los Anđelesu vodim lep život, sebi sam tako organizovala vreme da uvek radim ono što mi prija. Treniram bar pet puta nedeljno, družim se sa prijateljima i veoma sam zadovoljna svojim poslom. Nedavno sam sa ostalim članovima ekipe prvo put gledala film „Neprirodno“, koji sam snimala prošle godine u Americi i na Aljasci, a sada je u postprodukciji. Iako nisam osoba koja je zaljubljena u sebe i svoj rad, već uglavnom obraćam pažnju na greške koje sam napravilla, ovog puta zaista sam zadovoljna i filmom i mojom ulogom. „Neprirodno“ je i dalje u postprodukciji pa premijera još nije zakazana, ali u planu je da taj film bude u bioskopima do kraja godine. Osim toga, nedavno sam bila i u Meksiku, gde sam se slikala za kalendar jedne velike kompanije koja je napravila odličnu prezentaciju, što je takođe bilo lepo iskustvo. Imam ponudu da, kada se vratim u Los Anđeles, postanem zaštitno lice jedne televizije, pa ukoliko mi ugovor koji mi ponude bude odgovarao, radiću i taj posao - objašnjava ambiciozna brineta, koja je u Americi stekla mnogo novih prijatelja, ali stara drugarstva nikada ne zaboravlja.


- U Srbiji imam predivne prijatelje sa kojima sam zahvaljujući modernoj tehnologiji u svakodnevnom kontaktu, pa nam daljina ne predstavlja problem. Kada sam odlazila u Ameriku, plašila sam se da neću naići na dobro društvo, ali se ispostavilo da sam i tamo stekla odlične prijatelje sa kojima provodim kvalitetno vreme. Moje društvo sačinjavaju naši ljudi, ali i Amerikanci i osobe drugih nacionalnosti, tako da nikada nisam usamljena. Posebno mi je drago što se mi Srbi svi međusobno poznajemo i podržavamo u Los Anđelesu i u našem odnosu ne postoje ljubomora ili zavist - zaključuje Ivana.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content

Foto: Privatna arhiva; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin