Vaskršnje humanitarne aktivnosti princeze Katarine Karađorđević

Vaskršnje humanitarne aktivnosti princeze Katarine Karađorđević

Autor: | 08/04/2015

0

Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Katarina Karađorđević danas je, kao i prethodnih 13 godina, pred Vaskrs obilazila dečje bolnice u Beogradu kako bi mališanima koji će praznik provesti u zdravstvenim ustanovama ulepšala dane vaskršnjim paketićima i igračkama.
U okviru svojih vaskršnjih poseta bolnicama, princeza Katarina posetila je Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj i poklonila im monitor za pacijente koji je bio neophodan, a koji je donacija "Lajflajn" Njujork humanitarne organizacije, koja radi pod pokroviteljstvom princeze Katarine. Sredstva za kupovinu ovog vrednog aparata obezbeđena su na humanitarnom događaju u San Markosu u Kaliforniji.
- Zahvalna sam našim ljudima u dijaspori što su podržali napore moje Fondacije da pomognemo opremanje jedinica za neonatalnu intenzivnu negu u Srbiji i drago mi je što smo mogli da obezbedimo još jedan monitor za pacijente koji će biti korišćen na intenzivnoj nezi - istakla je.
Princeza Katarina danas je posetila i Institut za majku i dete i mališane koji se nalaze u ovoj zdravstvenoj ustanovi darivala igračkama i slatkišima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti