Saša Kovačević: Egzotični odmor u Aziji

Saša Kovačević: Egzotični odmor u Aziji

Autor: | 08/04/2015

0

Pop pevač Saša Kovačević protekle zime u dva navrata odmarao je na Tajlandu. Boravak na egzotičnom ostrvu tridesetogodišnji Zemunac iskoristio je da snimi i neke od scena za spotove svojih novih pesama, a nakon povratka u srpsku prestonicu on je u nekoliko navrata otkrio delić atmosfere sa ove rajske destinacije.
Naime, Saša je na društvenim mrežama postavio fotografije koje su se veoma dopale njegovim pratiocima - pozirao je dok ga je grlio majmun, a nešto kasnije izazvao je pravo oduševljenje slikom na kojoj mazi tigra.
Uspešni kantautor očigledno je veliki ljubitelj životinja i sjajno je proveo vreme u Aziji, s obzirom na to da je na Instagramu objavio još jednu fotografiju koja je raznežila njegove fanove. Najnovija fotografija plavokosog pevača na kojoj hrani slona oduševila je kako ljubitelje životinja, tako i fanove ovog muzičara.
Mladoj pop zvezdi društvo na odmoru pravila je devojka Jovana Joćić, a sudeći po fotografijama snimljenim na Tajlandu nema sumnje da će i novi pevačevi video-klipovi biti vrhunski, kao što je to i dosad bilo.

Autor: Life Content

Foto: Saša Kovačević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin