Anika Božić Al Saraj proslavila rođendan u bolnici

Anika Božić Al Saraj proslavila rođendan u bolnici

Autor: | 09/04/2015

0

Manekenka i modna blogerka Anika Božić nedavno je sa suprugom Jusefom Al Sarajem provela deset nezaboravnih dana u Dubaiju, a po povratku u Kairo proslavila je svoj rođendan. Iako je porodica njenog muža za atraktivnu plavušu pripremila veliko slavlje, ona je taj dan provela u bolnici jer je njen partner povredio nogu.
- Pre mog rođendana bili smo u Dubaiju, kome se uvek rado vraćam jer sam još od detinjstva bila očarana Aladinom i mnogim pričama koje sam čitala o Bliskom istoku. Taj grad je za mene Diznilend za odrasle, jer tamo mogu da se ispune sve fantazije. Suprug Jusef i ja smo za vreme boravka imali priliku da se vidimo sa prijateljima, da obavimo nekoliko poslovnih sastanaka, ali prvenstveno da uživamo na plaži, u spa-centru i mnogobrojnim restoranima i šoping-centrima - kaže Anika i objašnjava zbog čega je rođendan provela u bolnici.
- Na dan mog rođendana doputovali smo iz Dubaija u Kairo. Jusef i njegova porodica planirali su da mi te večeri organizuju žurku. Nažalost, sticajem nesrećnih okolnosti moj suprug je ozbiljno povredio nogu, pa smo rođendan proslavili u bolnici. Ipak, Jusufova sestra donela je tortu i ja sam gasila svećice.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: anika božić