Poreska inspekcija privremeno zatvorila kafić Marije Kilibarde i Ivana Ivanovića

Poreska inspekcija privremeno zatvorila kafić Marije Kilibarde i Ivana Ivanovića

Autor: | 09/04/2015

0

Poreska inspekcija privremeno je zatvorila kafić "D bar" u Beogradu, čiji su suvlasnici voditelji Marija Kilibarda i Ivan Ivanović - zbog nepoštovanja propisa. Inspektori su na vrata lokala, koji se nalazi na uglu Dositejeve i Gospodar Jovanove ulice, zalepili obaveštenje da je "privremeno zatvoren zbog neevidentiranja prometa". Tačnije, reč je o neizdavanju fiskalnih računa, za šta je zakonom zaprećena novčana kazna od sto hiljada do dva miliona dinara, kao i zatvaranje lokala do 60 dana.
- "D bar" je zatvoren na 15 dana, ali ne znam koji je razlog. Ugostiteljski deo posla rade iskusni ljudi i ne znam šta su pogrešili, ali šta god da je, kažnjeni su i to je to. Nema razloga za preterano deranžiranje, zatvoreni su i mnogo veći i profitabilniji lokali u Beogradu. Najvažnije je da država radi svoje kako treba i kažnjava prestupnike, tako da građani mogu biti spokojni - rekao je za "Novosti" Ivan Ivanović.
Kilibarda i Ivanović bili su vlasnici restorana "Central park", na uglu Pariske i Uzun Mirkove ulice, koji je u decembru 2012. izgoreo do temelja.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još