Verili se Dženi Gart i Dejvid Abrams

Verili se Dženi Gart i Dejvid Abrams

Autor: | 09/04/2015

0

Američka glumica Dženi Gart uskoro će po treći put stati pred matičara. Ona je danas objavila da se verila sa svojim dečkom, mladim glumcem Dejvidom Ambramsom.
U martu 2012. godine razvela se od supruga i kolege Pitera Facinelija posle 11 godina braka. Zvezda kultne tinejdžerske serije "Beverli Hils" izjavila je za magazin "People" da je odnos između nje i, bivšeg supruga, bio narušen mnogo pre nego što su se zvanično razveli.
- Poslednjih nekoliko godina samo sam depresivno ležala u krevetu. Nisam se dobro osećala, a ni fizički nisam izgledala baš najbolje. Činila sam sve kako bih bila dobra majka, ali to je bila jedina stvar oko koje sam se trudila - otkrila je tada Dženi.
Ubrzo nakon zvaničnog razvoda plavokosa glumica uživala je  u romansi sa bubnjarem Džeremijem Salkenom, a potom i sa Majklom Šimblom, preduzetnikom iz San Franciska sa kojim je u vezi bila do novembra 2013. godine.
Dženi se krajem prošle godine upustila u vezu sa mladim kolegom Dejvidom Abramsom. Par je u januaru potvrdio da su zajedno proveli božićne praznike, te da uživaju u svojoj ljubavi. Ipak, niko nije očekivao da će se odlučiti da vezu podignu na viši nivo.
Naime, prošle sedmice, tokom zajedničkog putovanja na kojem su 3. aprila proslavili glumičin 43. rođendan, obavljena je i veridba koju su danas potvrdili američkim medijima.
Glumica iz braka sa Facinelijem ima tri kćerke, Luku, Lolu i Fionu. Par se upoznao 1996. godine, dok je bila u braku sa Danijelom Klarkom, a venčali su se 2001. godine. Zanimljivo je da se i Facineli sa svojom novom izabranicom verio sredinom prošlog meseca.

Autor: Life Content

Foto: David Ambrams / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dženi gart

Pročitajte još