Zdravko Čolić: Porodični boravak na planini

Zdravko Čolić: Porodični boravak na planini

Autor: | 13/04/2015

0


Zdravko Čolić planira da ode na kraće putovanje sa suprugom Aleksandrom i kćerkama, četrnaestogodišnjom Unom i osmogodišnjom Larom. Iako voli da nastupa, pevač ne krije da jedva čeka da završi nastup u Holandiji i vrati se svojim damama.
- Uvek se vaskršnji praznici poklope i sa dečjim raspustom pa je to prilika da negde porodično odemo. Najverovatnije idemo na Zlatibor ili Jahorinu. Mada, kćerke vole da otputujemo u neku svetsku metropolu u obilazak. Pre nekoliko godina išli smo u Rim, prošle godine u Pariz. Lara i Una su željne da vide kulturne atrakcije, a veoma su se radovale obilasku Diznilenda - priča Zdravko.
Uskršnji praznici su za legendarnog pevača uvek bili u znaku porodičnog okupljanja.
- Dok su mi majka i otac bili živi, tradicionalno smo se okupljali kod njih. I još u vreme dok su živeli u Sarajevu, a i kasnije kada su došli u Beograd. Vaskršnji ručak kod njih je bio obavezan. Moja baka i majka su farbale jaja i to je nešto što pamtim još od detinjstva. Ja sam uvek voleo da odem u crkvu baš za Vaskrs. Poštujem naravno i druge verske praznike. Sada vaskršnji ručak pravimo u krugu svoje porodice. Praznici su prilika da se zaista opustim - kaže Zdravko za "Blic".

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: zdravko čolić