Vojvotkinja Ketrin ispričala anegdotu o svom sinu i njegovom poznavanju geografije

Vojvotkinja Ketrin ispričala anegdotu o svom sinu i njegovom poznavanju geografije

Autor: | 14/04/2015

0

Uprkos tome što nije napunio ni dve godine, britanski princ Džordž proputovao je brojne zemlje, a nedavno je priča o njegovom znanju geografije izazvala simpatije među obožavaocima kraljevske porodice.
Naime, Klaudija Gordon, savetnica za luksuzna putovanja, provela je neko vreme s kraljevskom porodicom i javnosti otkrila anegdotu koju joj je ispričala vojvotkinja Ketrin.

- U jednom od naših razgovora ona je ispričala kako je nedavno pred dečakom rekla da se njegov otac, princ Vilijam, trenutno nalazi u poseti Kini, na šta je mališan odmah otrčao i otvorio vrata vitrine (engleski "china cabinet" zvuči isto kao ime ove države na tom jeziku) i zaključio da ga, ipak, nema tamo - ispričala je Klaudija i dodala:
- Vojvotkinja se nakon toga našalila i zaključila kako bi trebalo ubrzo da počnu da uče svog sinčića lekcijama geografije.

Budući kralj Engleske u julu će proslaviti drugi rođendan, a do kraja ovog meseca postaće stariji brat, s obzirom na to da njegova tridesettrogodišnja majka očekuje prinovu.

Autor: Life Content
Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin