Milan Vasić: Uz sestrinu decu poželeo sam da se ostvarim u ulozi roditelja

Milan Vasić: Uz sestrinu decu poželeo sam da se ostvarim u ulozi roditelja

Autor: | 18/04/2015

0

Popularni glumac Milan Vasić trenutno je zauzet pripremama za film „Vrati se, Zone”, koji je nastavak kultnog ostvarenja „Zona Zamfirova”, u kome će mu parnerka biti koleginica Brankica Sebastijanović. Ipak, nađe vremena da se opusti sa decom svoje sestre Milene koju obožava.
Tako je na Fejsbuk postavio fotografiju iz tržnog centra na kojoj je sa sestrinim sinom i uz nju napisao:
- Šetate tržnim centrom, a srce ti prepuno. Ljubav ujina.
Inače, naš uspešni glumac stalno ističe koliko je privržen sestrinoj deci, a nedavno je postao ujak četvrti put kada je njegova mlađa sestra Milena na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Helena. Posle tri dečaka, Milanova sestra je rodila žensko dete, što je u  tridesetšestogodišnjem glumcu probudilo posebne emocije.
- Ja sam trenutno najsrećniji čovek na svetu...Toliko srećan da plačem od sreće... Ljubi je uja do neba - napisao je Vasić na svom Fejsbuk profilu, gde je postavio i fotografije na kojima se vidi kako je proslavio dolazak novog člana porodice na svet.
Milan je nedavno u intervjuu za magazin "Hello!" govorio o tome kako je pored dece svoje sestre i sam poželeo da se ostvari u ulozi roditelja i kako bi bio neizmerno srećan kada bi se to dogodilo.

Autor: Life Content

Foto: Milan Vasić / Facebook

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: Milan Vasić