Masimo Savić slobodne trenutke provodi sa slušalicama u ušima, u šetnji sa ljubimcem

Masimo Savić slobodne trenutke provodi sa slušalicama u ušima, u šetnji sa ljubimcem

Autor: | 19/04/2015

0

Užasno pretrpan poslovni raspored člana žirija „X Faktor Adrije”, Masimu ne ostavlja mnogo vremena za lenčarenje. Često se može videti kako u svom kraju Vrapču uživa u dugim šetnjama sa nemačkim bokserom Mangom, ili kako on to često zna da kaže članom svoje porodice. U poslednje vreme u već ustaljenoj slici pojavljuje se novi „dodatak”, a to su slušalice u ušima.
- Kako po prirodi volim da imam sve pod kontrolom, da se posvetim razradi svakog detalja, tako i sada svaki trenutak koristim slušajući muziku i razmišljajući o tome što bi pojedini kandidati mogli izvesti u sklopu „X faktora”. Često se ulovim kako su mi na repertoaru Dejvid Bovi, Princ, Piter Gabrijel, U2, „Blur” ili „Radiohed”. Ali, kako mi se raspoloženje menja tako se tu znaju naći i pesme Renata Zera, Đovanotija, Erosa Ramacotija... U šouu uživam da slušam sve te mlade talente koji su se prijavili za takmičenje i jasno da biti član žirija koji će u nekom trenutku morati napraviti selekciju među tim ljudima, neće biti nimalo lak zadatak - rekao je Masimo.

​Inače, zanimljivo je da je Masimo prvih nekoliko nedelja ljudima govorio da se pas samo privremeno zove Mango,  do trenutka dok se i sam nije privikao ​na Mirnin odabir imena. Psa je u porodicu dovela ćerka Mirna, koja se o njemu i brine kada Masimo odlazi na snimanja emisija „X factor”.

Popularni pevač je nedavno u intervjuu za magazin „Hello!” rekao kako mnogo pešači i dnevno pretrči pet do osam kilometara.
- Imamo "milanskog boksera" koji ima pedeset kilograma i koji je vrlo jak. Voli da se igra komadima drveta od trideset kilograma i traži od mene da mu to bacam. Kada se desi da imam virozu i da legnem dva, tri dana u krevet, on poludi bez mene i ne dozvoljava mi da ležim duže od toga, zubima počne da me izvlači iz kreveta. Tada mu je već dosta žena i hoće mušku igru. Šetnje sa njim su baš sportske i traju i po sat i po. Obožavam to biće, mnogo smo ga razmazili iako je jako zahtevan. Da nije njega, umesto šetnje parkom sedeo bih kod kuće i propadao, zato hvala mom psu - istakao je Masimo.

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: masimo savić