"U Idei sreća doleće uz proleće": Prvih 300 karata otišlo u 56 gradova širom Srbije

"U Idei sreća doleće uz proleće": Prvih 300 karata otišlo u 56 gradova širom Srbije

20/04/2015

0

Ceremonija izvlačenja prvih 150 dobitnika u nagradnoj igri "U Idei sreća doleće uz proleće" održana je ispred IDEA prodavnice u centru Niša. Srećni dobitnici, iz 56 gradova širom Srbije, osvojili su po dve avionske karte za putovanje na jednu od četrnaest najlepših destinacija širom Evrope.
IDEA je pokrenula nagradnu igru, u kojoj svi kupci imaju priliku da osvoje jednu od hiljadu avionskih karata, a najsrećniji će ovoga proleća posetiti Amsterdam, Pariz, Brisel, Kopenhagen, Stokholm, Frankfurt, Cirih, Rim, Milano, Atinu, Beč, Prag, Solun ili Dizeldorf.

- Nagradno izvlačenje počeli smo u Nišu, gradu u kojem više od 3 godine svim srcem IDEA radi za svoje Nišlije. Naše opredeljenje je odgovorno poslovanje, individualan pristup svakom kupcu u Nišu i podrška lokalnoj zajednici - rekao je Slobodan Titin, regionalni direktor IDEA za jug Srbije i dodao da pored prilagođenog asortimana i fer cene, nešto mnogo značajnije i trajnije što IDEA radi u Nišu jeste pokretanje i podrška projekata od značaja za ljude koji žive u tom gradu.
- Nastavljamo sa projektima društvene odgovornosti i u narednom periodu, u saradnji sa srednjim školama realizovaćemo projekat dodele Eko učionica, koji smo pokrenuli u cilju jačanja svesti o značaju očuvanja i zaštiti životne sredine.

Nagradna igra "U Idei sreća doleće uz proleće" traje do 1. maja, a naredna izvlačenja su u Kuli 26. aprila, a nakon toga, finalno izvlačenje u Beogradu 3. maja. Pravo učešća u nagradnoj igri ima svaki potrošač u IDEA prodavnicama čiji iznos pređe hiljadu dinara. Nakon samo dve nedelje od početka nagradne igre, interesovanje potrošača širom Srbije svakodnevno raste, a najsrećniji će putovati sa IDEOM.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: idea

Pročitajte još

Najnovije vesti