Marijana Mateus: Laž je da se moja kćerka Dajana udala

Marijana Mateus: Laž je da se moja kćerka Dajana udala

Autor: | 22/04/2015

0

Nedavno je odjeknula vest da se Dajana Kostić, kćerka modne kreatorke Marijane Mateus i biznismena Miodraga Kostića, udala za Damira Ahmetova, sina ukrajinskog milijardera Rinata Ahmetova. Njih dvoje su se, navodno, venčali u strogoj tajnosti u Londonu, gde, inače, oboje žive već neko vreme. Najstarija kćerka kreatorke i biznismena i sin ukrajinskog bogataša upoznali su se tokom školovanja u Švajcarskoj, a njihovi očevi poslovno sarađuju na projektima u Ukrajini. Međutim, prema tvrdnjama Marijane Mateus, to se nije dogodilo. Marijanin budući zet sin je oligarha i vlasnika FK „Šahtjor“ Rinata Ahmetova, čija se imovina procenjuje na četrdeset milijardi dolara.
- Ne mogu da se odbranim od neistina. Nije tačno da se moja kćerka udala. Da se to desilo, porodica njenog emotivnog partnera bi to svakako i zvanično saopštila. Nije mi jasno ko su ljudi koji plasiraju neistinite informacije medijima, naročito one koje se tiču moje dece - pita se Marijana u telefonskom razgovoru za "Hello!". Njena kćerka i naslednik imperije Ahmetov u vezi su devet godina, verili su se 2012, ali još nisu odlučili da se venčaju. U organizaciji glamurozne svadbe, koja će se svakako desiti u narednom periodu, ometaju ih brojni poslovni projekti. Osim toga, u Marijaninoj porodici trenutno nije vreme za slavlje, jer je nedavno doživela porodičnu tragediju - njena sestra od tetke Jasmina, za koju je bilo jako vezana, ubijena je u novosadskom Novom naselju zajedno sa suprugom Nenadom Opačićem.

- Pretprošle subote dali smo joj pomen na četrdeseti dana. Utehu zbog njenog ubistva pronalazim isključivo u svojoj deci i poslu kome sam posvećena šesnaest sati dnevno. Dajana, Anđela i Aleksandar oduvek su bili uz mene, a naročito u ovako teškim situacijama. Njihove reči pružaju mi najveću i jedinu utehu - objašnjava poznata kreatorka, skrhana bolom zbog odlaska sestre sa kojom je odrasla. Strašnu vest saznala je 28. februara, neposredno pred polazak na rođendansku zabavu njene drugarice Inge u Ženevi, gradu u koji često putuje privatno i poslovno. Planovi su joj se izmenili u sekundi posle poziva Jasminine kume Zorice, na čijim je rukama Marijanina sestra i preminula. Neočekivani obrt uneo je neizmernu tugu u život bivše supruge Miodraga Kostića i Lotara Mateusa. Hitno je doputovala za Srbiju da bi bila uz svog sestrića Mihajla, čiji su roditelji ubijeni na njihovu dvadeset drugu godišnjicu braka. Usledilo je i organizovanje sahrane, posle čega se Marijana povukla iz javnosti. Njeno ćutanje, međutim, nije zaustavilo lavinu medijskih spekulacija o ubistvu njenog zeta i sestre.
- Uopšte ne pratim šta se po medijima objavljuje o istrazi, niti me interesuje. Nikakva nova saznanja neće ublažiti moju tugu - zaključuje Marijana u razgovoru za "Hello!" i navodi da zbog novonastale situacije neće prezentovati svoju novu kolekciju u okviru prolećnih modnih manifestacija. Posvećena je novim poslovnim poduhvatima, koji će zaživeti kada tuga bar malo splasne.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin