Danijela Dimitrovska Amidžić u kampanji prestižnog svetskog brenda

Danijela Dimitrovska Amidžić u kampanji prestižnog svetskog brenda

Autor: | 22/04/2015

0

Naš najpoznatiji model u svetu Danijela Dimitovska Amidžić na velika vrata se vratila na svetsku scenu modelinga. Naša manekenka postala je zaštitno lice modne kuće H&M, a njene fotografije krase katalog za aktuelnu sezonu širom sveta.
- Poziv koji sam dobila od kuće H&M veoma mi je laskao. Iako sam po rođenju sina Matije odlučila da svoje pojavljivanje na modnoj sceni stavim sa strane, ovu ponudu nisam odbila - izjavila je Danijela.

- Bila sam vrlo uzbuđena, ali su mi osećanja bila podeljena. S jedne strane, jedva sam čekala da stignem na snimanje, da upoznam ekipu i da stanem ispred kamere, a sa druge, imala sam pozitivnu tremu koju sam iskoristila kako bi dala maksimum. Bez obzira što nije reč o slikanju kataloga, već o onlajn kampanji, svesna sam da najveći švedski brend pažljivo bira devojke koje prezentuju njihove modele i mislim da ćemo nastaviti saradnju. Trebalo je da radim za njih još tokom trudnoće, ali mi lekar nije dozvolio. Radosna sam što smo ostvarili saradnju - ispričala je lepa Požarevljanka nedavno za "Hello!".

Ovim angažmanom supruga Ognjena Amidžića stala je rame uz rame sa svetskim supermodelima koji učestvuju u istoj kampanji, a među kojima su i Emili Ratajkovski, Izabeli Fontana Kameron Rasel.

Nakon ove, stigle su i druge ponude koje je zbog preokupiranosti obavezama oko kastinga za Elitov izbor lica godine, Danijela morala da odbije. Poslednji kastinzi ovogodišnjeg izbora biće održani 25.04. u 13h u beogradskom restoranu "Terminal", 26.04. u 11h u čačanskom kafeu "Lobby" i istog dana u 15h u Kragujevcu, u šoping centru "Kragujevac Plaza".

Autor: Life Content
Foto: Promo / H&M

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin