Anja Alač i Radovan Vujović: Krah dugogodišnje veze

Anja Alač i Radovan Vujović: Krah dugogodišnje veze

Autor: | 22/04/2015

0

Na isti način na koji su dugogodišnju vezu čuvali između četiri zida, glumačko-emotivni par Anja Alač i Radovan Vujović bez velike pompe okončali su život pod istim krovom. Pet godina duga veza završila se pre nekoliko meseci, a ni jedno ni drugo nisu bili raspoloženi da za javnost komentarišu raskid.
- Molim vas da razumete da ne želim da komentarišem privatni život - rekla je Anja za "Hello!", a njen bivši partner takođe je ostao uzdržan.
Iako su ih mnogi smatrali idealnim parom i mislili da će njihov odnos krunisati brakom, dvadesetšestogodišnja Beograđanka, kćerka glumice Vesne Čipčić, i četiri godine stariji Vujović, rodom iz Užica, iznenadili su sve odlukom da stave tačku na njihovu ljubavnu priču.
U intervjuu koji je Anja nedavno dala za naš magazin na pitanje o partnerskim odnosima odgovorila je uopšteno i time podstakla sumnje da više nije u vezi sa Radovanom.
- Važno je da ste suštinski slični, da imate slične poglede na život, blisku predstavu o ljubavi i partnerskom odnosu. Najvažniji su poverenje i podrška, pre svega emotivna - izjavila je Alačova, ostavljajući prostor za spekulacije o tome da li je odnos sa Radovanom ispunjavao njene kriterijume. Iako je neko vreme sama, u životu mlade glumice još se nije pojavio niko ko bi mogao da osvojio njeno srce.
Dok je njihova veza trajala poznati par trudio se da intimni život brižljivo čuva daleko od očiju javnosti, a u jednom od retkih zajedničkih intervjua za "Hello!" tadašnji emotivni partneri otkrili su čime su osvojili jedno drugo.
- Raša me je privukao svojom jakom energijom i duhovitošću. On je sličan meni i zapravo je moja srodna duša - rekla je mlada glumica, a njen tadašnji dečko otvoreno je progovorio o njihovom odnos.
- Anja je osoba koja izuzetno dobro utiče na moj karakter. Umem da budem brzoplet i da burno reagujem, a ona je tu da me smiri. Osvojila me je svojom vedrom energijom i pozitivnim stavom prema životu, a veza sa njom je nešto vrlo lepo, u čemu svakoga dana uživam.
Nekadašnji emotivni partneri u novu životnu etapuušli su koncentrisani na radne obaveze. Anja je trenutno u potpunosti posvećena angažmanu u predstavi "Ples sa bogovima", koju sa kolegom Ivanom Tomićem izvodi u "Beogradskom dramskom pozorištu". Uz redovan repertoar u matičnom "Jugoslovenskom dramskom pozorištu", Radovan s nestrpljenjem iščekuje premijeru novog projekta "Komunalci", internet serijal na kome sarađuje sa kolegama Viktorom Savićem, Ivanom Zekićem i Jakovom Jevtovićem, koji će predstaviti ove nedelje.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti