Marijana Mićić i Kristina Radenković: Provod u gradu posle više od godinu dana

Marijana Mićić i Kristina Radenković: Provod u gradu posle više od godinu dana

Autor: | 25/04/2015

0

Koleginice, voditeljke i glumice, Marijana Mićić i Kristina Radenković su jako dobre prijateljice, pa osim što rade zajedno, često se i druže. Danas su na Instagramu objavile fotografiju iz sinoćnjeg izlaska, a onda su se dobro zabavile komentarišući je. Kristina je uz nju napisala:
- Izašle u grad, babe, posle godinu i dva meseca, a onda je dodala komentar:
- Alo, bre, što ne pitate gde smo mi?, a pitanje je bilo upućeno njihovim jačim polovinama Nikoli Radojeviću i Milošu Marjanoviću.
Inače, Kristina i Marijana sarađuju na predstavi „Upravnikovanje”, a pre mesec dana su imale premijeru, na kojoj su im podršku pružili i njihovi emotivni partneri.
Kristina Radenković je pre nekoliko mesci započela zajednički život sa Nikolom Radojevićem. Njih dvoje uveliko pripremaju venčanje, a tačan datum još uvek nisu odredili, ali ono što sa sigurnošću znaju je da će slavlje biti organizovano za veliki broj ljudi. Marijana Mićić, koja je u srećnoj vezi sa Milošem Marjanovićem, na jednoj od premijera doživela je neprijatnost kada je neko na Miloševom automobilu napisao jednu pogrdnu reč i ceo auto mu izgrebao ukrug, a nedavno je na istom mestu imala drugu premijeru i neko je identičnu reč, istim rukopisom i na istoj visini napisao na njenim kolima, pa je onda i njen automobil izgrebao ukrug.
Međutim, dve koleginice i prijateljice su rešile da sve neprijatnosti ostave iza sebe i dobro se provedu u gradu, što se i vidi na fotografiji.

Autor: Life Content

Foto: Marijana Mićić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin