Emina Jahović posle uspešnog koncerta zahvalila beogradskoj publici

Emina Jahović posle uspešnog koncerta zahvalila beogradskoj publici

Autor: | 25/04/2015

0

Atraktivna pevačica Emina Jahović nastupila je pre dva dana pred beogradskom publikom u jednom popularnom klubu, a u njenim pesmama do duboko u noć uživale su brojne poznate ličnosti.

Kako je i najavila, Emina je nastupila u haljinama turskih kreatorki, specijalno dizajniranim za ovaj nastup. Pevačica je za nastup izabrala nekoliko kratkih haljina, ali nije otkrila previše. U njenim pesmama uživali su Suzana Perić, Katarina Sotirović, Danijela Karić Martać, Stefan Koković i drugi. Inače, Eminina prethodna dva nastupa u Beogradu bila su otkazana, pa su obožavaoci sa nestrpljenjem čekali ovaj koncert.

- Hvala Beograde. Hvala sto ste došli da provedemo nezaboravnu noć. Hvala za svaku pesmu koju ste pevali naglas, za sve te široke osmehe, razbacane salvete... Hvala vam što me volite jer i ja volim vas - napisla je Emina na svom Instagram profilu.

Pored nastupa u srpskoj prestonici, supruga turske zvezde Mustafe Sandala ovih dana vredno radi i snima spot za pesmu koju će uskoro predstaviti publici, a za koju veruje da će biti pravi letnji hit.

Autor: Life Content

Foto: Emina Jahović Sandal / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: emina jahović

Pročitajte još

Najnovije vesti