Patrik Dempsi: Uloga Dereka Šeparda promenila mi je život

Patrik Dempsi: Uloga Dereka Šeparda promenila mi je život

Autor: | 27/04/2015

0


Smrt doktora Dereka Šeparda šokirala je fanove serije "Uvod u anatomiju". Nakon napuštanja seta ove lekarske sage Patrik Dempsi otkrio je kako mu je izgledao život poslednjih 11 godina, dok je tumačio lik neurohiruga iz Sijetla.
- Bila je to neverovatna vožnja. Na kraju prve sezone mislio sam da nema šanse da ću izdržati još 24 epizode. Tada smo snimali 17 sati dnevno, a potom 12 do 15 i tako 11 godina - rekao je četrdesetdevetogodišnji glumac.
Dempsi je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor, ali je njegov lik, dr Derek Šepard, poginuo nakon što je spasio četvoro ljudi u saobraćajnoj nesreći.
- Radite deset meseci godišnje po 15 sati dnevno. Nikada ne znate raspored. I onda vas vaše dete pita: "Šta radiš u ponedeljak?", a vi mu kažete da ne znate. I tako godinama. To je izazov - objasnio je Dempsi koji tokom poslednje sezone nije glumio u svakoj epizodi.
- Počevši od pilot epizode, glumio sam u svakoj. To je približno 250. To je značajno - rekao glumac koji nije pogledao nijednu epizodu poslednje sezone u kojoj je igrao, jer ne voli da gleda samog sebe.
Dempsi je opisao i poslednji dan na setu.
- Bio je to poetičan i tih odlazak. Bilo je predivno. Padala je kiša, što je bilo jako dirljivo - rekao je Dempsi i zaključio da mu je uloga doktora "Mekdrimija" promenila život.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: patrik dempsi