Mateja Kežman i Marija Perković postigli dogovor oko starateljstva nad sinom

Mateja Kežman i Marija Perković postigli dogovor oko starateljstva nad sinom

Autor: | 27/04/2015

0


Mateja Kežman
i Marija Perković, s kojom se razišao pre manje od godinu dana na njenu inicijativu, odlučili su da starateljstvo nad dvogodišnjim sinom Filimonom pripadne majci. Prema rečima njihovih bliskih prijatelja, oni su se vansudskim putem dogovorili da dete ostane s Marijom, dok će bivši fudbaler plaćati alimentaciju, kako se budu dogovorili, pošto sina svakako viđa redovno, piše "Kurir".
- Otkako su odlučili da se raziđu zbog čestih nesuglasica, Marija i Mateja su ostali u korektnom odnosu zbog deteta. Redovno se čuju telefonom, a Perkovićeva želi da dete bude s njom, s čim je fudbaler saglasan. Zbog njegovih čestih poslovnih putovanja u inostranstvo, on Filimona ne viđa svakog dana, ali kada je u Srbiji, bukvalno se ne razdvajaju. Što se papirologije tiče, Marija želi da bude zvaničan staratelj, što podržava i Mateja - kaže dobro upućen izvor.

Kežman je potvrdio ova saznanja.

- O tome nismo nikad pričali i podrazumeva se da majka uvek ima imperativ. Suština je da se oko Filimona sve dogovaramo, i to lepo funkcioniše - kratko je poručio Kežman.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin