Vojin Ćetković: Bilo mi je mrsko da gledam sebe na ekranu

Vojin Ćetković: Bilo mi je mrsko da gledam sebe na ekranu

Autor: | 28/04/2015

0


Jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca poznat po ulogama Branda u "Porodičnom blagu", zaljubljenog Maneta kujundžije u "Zoni Zamfirovoj" ili opasnog Gandija u "Čitulji za Eskobara", Vojin Ćetković, našao se u koži kralja Luja Četrnaestog u predstavi "Noć bogova", koja je u ponedeljak premijerno izvedena u Domu omladine Beograda. Na RTS se po ko zna koji put reprizira serija "Porodično blago" koja ga je proslavila, ali Vojin tvrdi da nema vremena da gleda ni nove projekte, a kamoli reprize. U početku mu je bilo mrsko da sebe gleda na ekranu. Tražio je sve moguće mane, a danas tvrdi da na ekranu vidi nekog drugog. Na pitanje da li bi nešto promenio u Brandovom liku, 17 godina nakon snimanja serije, Ćetković za "Novosti" kaže:
- Sve bih menjao! Ta serija bila je moje prvo veliko iskustvo. Tri godine sam je snimao i u njoj bukvalno prohodao pred kamerama. Mnogo mi je značila profesionalno, jer sam postao prepoznatljiv. Teško je biti glumac, a da niko ne zna za tebe. U to vreme su me zvali po liku koji sam igrao. Trebalo mi je 10 godina da dobijem svoje ime i prezime, da ne budem samo lik iz serije, već Vojin Ćetković.
Na pitanje koliko mu popularnost smeta, a koliko doprinosi u privatnom životu, Vojin odgovara:
- Dugo sam popularan, tako da sam se već navikao. Pazim kako se ponašam, kako prelazim ulicu ili vozim, jer svaka poznata ličnost mora da bude primer ostalim ljudima. Ponekad me opterećuje što pazim na ponašanje. Sva sreća, pa nisam mnogo problematičan tip.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin