Nikola i Marko Rokvić: Dirljiv susret sa starijim bratom

Nikola i Marko Rokvić: Dirljiv susret sa starijim bratom

Autor: | 28/04/2015

0

Dario Rokvić (32), vanbračni sin Marinka Rokvića, doputovao je juče iz Kanade u Srbiju. Marinko je po sina, kojeg je priznao po rođenju, stigao 15 minuta kasnije. Nekoliko trenutaka pre njega na aerodrom je došao i najmlađi Rokvićev sin Marko. Oni su se srdačno pozdravili, a Marinko je pomogao sinu da spakuje kofere u automobil, piše "Kurir".
Inače, Dario je ocu podario prvog unuka Romea (3), a za dva meseca će dobiti i drugo dete. Pevač je srećan što će uskoro dobiti dva unučeta, jer i Marko čeka bebu sa devojkom Sarom.
Pre nego što su Marinko i Marko stigli na aerodrom, Dario je novinarima "Kurira" otkrio da šest godina nije video oca i braću.
- Došao sam za praznike da obiđem porodicu. Volim Beograd i radujem se što sam došao kod oca i braće. U Beogradu ću biti četiri dana, a posle idem u Sarajevo da obiđem majčinu familiju. Supruga mi je trudna i čekam još jednog sina. Sledeće godine planiramo porodično da dođemo u Srbiju - rekao je najstariji pevačev sin, a Nikola i Marko podelili su danas fotografiju na kojoj poziraju sa najstarijim bratom.

Autor: Life Content

Foto: Marko Rokvić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin