Šeron Stoun: Jutarnja šetnja sa najmlađim sinom

Šeron Stoun: Jutarnja šetnja sa najmlađim sinom

Autor: | 30/04/2015

0

Holivudska zvezda Šeron Stoun otkrila je svojevremeno za časopis "Hello!" da svako jutro najpre zagrli svoje sinove, pre nego što bilo ko od njih započne svoj dan. Zvezda filma "Niske strasti" majka je trojice dečaka - Roana, Lerda i Kvina i sudeći po fotografijama koje su snimljene jutros na Beverli Hilsu uživa u toj ulozi.
Ona je danas u društvu najmlađeg naslednika krenula u jutarnju nabavku, a paparacima koji su ih slikali mama i sin "poklonili" su osmehe. Šeron se prvo zaustavila ispred trafike gde je pazarila časopise, a potom su se uputili u kupovinu.
- Ja sam uzoran roditelj. Svakog dana čekam da moja deca večeraju i završe domaće zadatke. Mislim da je trening veoma važan, a mi smo vežbali da se svaki put zagrlimo. To je pravilo u našoj kući. Ne želim da tako nešto izgubim. Oni su divna deca. Znaju da dosta radim i da sam umorna, pa mi često donesu doručak u krevet i iznenade me palačinkama u obliku srca. Kada su vam deca tako pažljiva, naročito ako su dečaci, ne možete se otrgnuti utisku da ste dobar roditelj - rekla je tada Šeron.
Inače, pedesetsedmogodišnja glumica usvojila je dečaka 2006. godine.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: šeron stoun