Porodica Vajnhaus: Dokumentarac o Ejmi montiran i sramotan

Porodica Vajnhaus: Dokumentarac o Ejmi montiran i sramotan

Autor: | 03/05/2015

0


Otac tragično preminule zvezde Ejmi Vajnhaus, koja je poslednji nastup imala u Beogradu, pojavljuje se kao jedan od aktera dokumentarca o pevačici, koji će uskoro doživeti svoju svetsku premijeru. Mič Vajnhaus tvrdi da njegovoj ćerki nije bila potrebna rehabilitacija, iako su obdukcioni nalazi potvrdili da je Ejmi preminula u 27. godini od prevelike doze droge.
Porodica Vajnhaus je osudila dokumentarac pre njegove premijere nazivajući ga "montiranim" i "sramotnim". On za Gardian objašnjava ove optužbe.

- Ejmi je pala 2005. godine - napila se i razbila je glavu. Došla je kod mene sa svojim menadžerom, koji mi je rekao da mora na odvikavanje. ali, ona nije pila svakog dana. Više je to bilo klinačko opijanje s vremena na vreme - kaže njen otac.
- U filmu sam rekao: Njoj nije trebalo odvikavanje tada. Samo što su oni montirali moju izjavu da zvuči potpuno drugačije izbacivši "tada" - tvrdi Mič.
Ipak, niko ne može da ospori slamajući snimak koncerta Ejmi Vajnhaus u Beogradu, na kojem izgleda dezorijentisano i pogubljeno. Svi su se zapitali ko li ju je uopšte pustio da takva izađe na scenu.

- Pitali su me zašto sam joj dozvolio da nastupi u Beogradu. Ja nisam ni bio tu! A njeni menadžeri su rekli da ne mogu da otkažu šou pošto još uvek ne znaju kakav će on biti. Ljudi koji su napravili dokumentarac impliciraju da je bila drogirana. Vi ne znate kakav je ona bila. Ako nešto nije htela, niko je nije mogao naterati na to. Na početku turneje smo joj rekli da će biti teško, ali ona je rekla da će izdržati - kazao je Mič Vajnhaus.

Izvor: Blic
Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: Ejmi Vajnhaus

Najnovije vesti