Esma Redžepova na konferenciji CSR Srbija govori o tome kako je podigla i odgojila 47 dece

Esma Redžepova na konferenciji CSR Srbija govori o tome kako je podigla i odgojila 47 dece

Autor: | 04/05/2015

0


Legendarna muzička zvezda iz Makedonije Esma Redžepova dolazi u Beograd 21. maja ove godine da bi na konferenciji CSR Srbija govorila o tome kako je podigla i odgojila 47 dece! Kompanija Color Press Group i kreativna agencija Plain&Hill pokrenuli su prošlog meseca zajednički projekat, portal: www.drustvenaodgovornost.rs
Ideja projekta je promocija aktivnosti koje kompanije, organizacije i pojedinci sprovode u domenu društvene odgovornosti.  Želja pokretača portala je da iskoriste svoje resurse kako bismo obezbedili veću vidljivost postojećim projektima, da se motivišu kompanije i pojedince da se više posvete ovoj oblasti kao i da kroz praktične primere inspirišu pokretanje novih projekata.
Pored portala, jednom godišnje biće organizovana i konferencija CSR Srbija na kojoj će organizatori sa predstavnicima kompanija, Vlade Republike Srbije, Vlade AP Vojvodine, humanitarnih fondacija, UNICEF-a i drugih međunarodnih organizacija, kao i pojedinaca koji se bave društvenim aktivizmom - dati odgovore na pitanja i dileme vezane za aktivnosti na tome da zajedno ovo društvo učinimo boljim mestom za život.
CSR Srbija 2015, održaće se u hotelu Crowne Plaza u Beogradu - u četvrtak 21. maja 2015. godine.
Program konferencije možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: