Lepa Brena sa sinovima Viktorom i Stefanom u Majamiju ugostila Snežanu i Dragana Stojkovića i Marka Jarića

Lepa Brena sa sinovima Viktorom i Stefanom u Majamiju ugostila Snežanu i Dragana Stojkovića i Marka Jarića

Autor: | 05/05/2015

0

Nakon što je u proteklih pola godina dva puta imala prelom ruku, te je zbog oporavka bila prinuđena da boravi u Srbiji, folk diva Lepa Brena otisnula se na višenedeljni odmor u Sjedinjene Američke Države. Tamo je posetila starijeg sina Stefana Živojinovića koji studira na Floridi, a na putovanju pridružio joj se i mlađi sin Viktor, koji se opredelio da školovanje nastavi u Srbiji. Zbog odmora sa sinovima, Brena je propustila i prvi rođendan svoje sve popularnije „Grand televizije“, pa se tokom višesatnog programa upriličenog povodom jubileja, preko „Skajpa“ uključila u slavljenički „Grandov“ program.
- Jesi li to upravo izašla iz bazena - upitala je Ana Bekuta Brenu tokom uključenja. Najveća zvezda bivše Jugoslavije odgovorila je potvrdno, mada je i njena razbarušena frizura jasno ukazivala na to da se folk zvezda u potpunosti opustila u Americi. Velelepni bazen nalazi se u sklopu Brenine kuće na Floridi, u kojoj je ugostila Snežanu i Dragana Stojkovića Piksija, dok su njeni naslednici uživali u muškim razgovorima sa bivšim košarkašem Markom Jarićem, koji se nedavno razveo od Adrijane Lime. Proslavljeni košarkaš gostoprimstvo je uzvratio pozivom u jedan restoran, gde je izašao na večeru u društvu članova porodica Živojinović i Stojković. Jarić takođe živi u Majamiju, pa je poželeo da sa Stefanom i Viktorom izađe i u noćni provod.


- Roditelji vole da deca budu kraj njih bez obzira na to koliko imaju godina. To je prirodno. Kada je Stefan otišao na školovanje u Ameriku, bilo mi je izuzetno teško da se priviknem na činjenicu da je tako daleko, naročito jer nisam navikla na tišinu u kući. Ali, kada sam shvatila da je njemu tamo dobro, da se uklopio, da mu fakultet ide sjajno i da je redovan na tenisu, pao mi je kamen sa srca - kaže Brena za „Hello!“ i prenosi utiske sa putovanja sa kojeg je upravo stigla.
- Nije ni Amerika preko sveta i puno mi je srce uvek kada smo u mogućnosti da se okupimo. Viktor je nastavio školovanje u Srbiji i dobro mu ide, veoma se radovao odlasku kod brata u Ameriku. Kao svakog mladića njegovih godina, i njega više privlače izlasci i druženja, pa mu je prijao provod na Floridi - dodaje Brena koja odlično razume potrebe sinova, svesna da svako mora da ima svojih pet minuta za opuštanje.
- Bolje je da to bude dok roditelj nad detetom još ima nadzor i može da mu usadi neke vrednosti - zaključuje slavna pevačica.

Autor: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti