Nevena Božović snimila novi spot sa zgodnim menekenom Vlahom Arbuličem

Nevena Božović snimila novi spot sa zgodnim menekenom Vlahom Arbuličem

Autor: | 06/05/2015

0

Posle velikog letnjeg hita i uspeha spota za pesmu "Bal", mlada pevačica Nevena Božović snimila je spot za novi singl "Trebam tebe". Za lokaciju je odabrana velelepna vila „Danica“ u Beloj Crkvi, a šarmantna Nevena je izgledala je poput holivudskih diva u luksuznom ambijentu zdanja sagrađenog još u 19.veku.
U ulozi partnera našao se zgodni Vlaho Arbulič, najpoznatniji hrvatski maneken. Arbuliču je ovo prvo pojavljivanje u Srbiji, a cela ekipa je ocenila da se odlično snašao u ulozi Nevenine jače polovine. Njih dvoje su se sjajno slagali tokom snimanja i kao vrhunski profesionalci, odgovorili na sve glumačke zadatke.


U saradnji sa svojim producentom Ljubomirom Dorontićem, Božovićeva je realizaciju ovog spota poverila mladoj, kreativnoj i perspektivnoj ekipi sa Fakulteta dramskih umetnosti. Nevena je izjavila da je zadovoljna saradnjom jer spot izgleda odlično, produkcijski na najvišem nivou i da jedva čeka da izađe iz montaže.
Reditelj Nikola Polić i direktor fotografije Luka Trajković dodali su da Nevena ima odličan potencijal i za glumačke vode.
Premijeru spota očekujemo uskoro, a do tada uživajte u fotografijama sa snimanja.

Izvor: Life Content
Foto: Promo

Komentari (0)

Loading
Stana Luković hellomagazin