Sanja Marinković: Nezaboravan provod u Rimu sa prijateljima i saradnicima

Sanja Marinković: Nezaboravan provod u Rimu sa prijateljima i saradnicima

Autor: | 07/05/2015

0

Autorka i voditeljka poznate emisije “Magazin In” Sanja Marinković nedavno se vratila iz Rima, gde je prisustvovala glamuroznom događaju “Style Master Show 2015”, u okviru koga su šestu godinu zaredom dodeljene nagrade za najumešnije stručnjake u sferi oblikovanja frizure. Među četiri hiljade učesnika iz čitavog sveta našla se i srpska delegacija, koju je činilo dvadesetak članova, a status VIP zvanice uživala je i novinarka televizije “Pink”. Organizatori putovanja Voja Radovanović i Aleksandar Demić dali su sve od sebe da Sanji priušte nezaboravan provod, a sudeći prema njenim impresijama, u tome su uspeli. Utiske o pet uzbudljivih dana u večnom gradu, voditeljka je podelila sa čitaocima magazina Hello!.
- Do sada sam više puta bila u Rimu, jednom sam putovanje u taj predivni grad poklonila mami za rođendan, jednom sam vodila Strahinju, kada je pošao u prvi razred, a jedno od mojih prvih romantičnih putovanja sa suprugom takođe je bio Rim. Sada sam prvi put bila sama i fantastično sam se provela. Bila sam u društvu ljudi koji su duhoviti i šarmantni i koji su se stvarno trudili da mi taj doživljaj bude nezaboravan - počinje priču Sanja i govori koje istorijske znamenitosti su na nju ostavile najjači utisak.
- Najveći utisak na mene ostavila je impozantna Bazilika svetog Petra, koja stvarno deluje spektakularno. Prvi put sam imala priliku da obiđem Vatikan, koji me je veoma impresionirao - kaže Sanja koja je sa ženskim delom ekipe pronašla vreme za šetnju i obilazak butika i dodaje:
- U slobodno vreme sa devojkama sam odlazila u šoping. Kupila sam poklone za sina i supruga, kao i neke komade odeće koji su mi se dopali, a u trendu su. Vreme je bilo divno, svakog dana je bilo skoro trideset stepeni, tako da sam uspela i da se osunčam i dobijem boju za tih pet dana.
Otkako je dobila sina Strahinju i ušla u bračnu zajednicu sa televizijskim montažerom Aleksandrom Uhrinom, Sanja je zaboravila na čari noćnog života, kojih se podsetila tokom ovog putovanja:
- Posle svečane večere povodom događaja “Style Masters Show”, organizovana je žurka, i ja sam, posle ne pamtim koliko vremena, ostala budna do pet ujutro. Bio je to pravi devojački provod koji je trajao do zore. Igrala sam, zabavljala se, u hotel sam se vratila bosa jer više nisam mogla da izdržim na visokim štiklama.
Kao posebno uzbudljiv trenutak tokom boravka u večitom gradu za sve goste iz regiona, pa i za Sanju, bio kada su se među predstavnicima iz celog sveta na sceni pojavile dve devojke iz Srbije - Milica Nešković i Una Radivojević koja, inače, brine o Sanjinoj frizuri, prateći najnovije svetske trendove.
Iako je maksimalno uživala na uzbudljivom putovanju, sve vreme joj je nedostajao suprug Aleksandar i njihov sedmogodišnji sin Strahinja, kome ovog puta odvajanje od mame nije teško palo jer mu je vreme bilo ispunjeno različitim aktivnostima.
- Pre odlaska u Rim, Strahinju sam vodila u “Diznilend”, tako da mu ovog puta nije toliko teško palo moje odsustvo od kuće. Sačekao me je sa pohvalama koje je dobio u školi, ali i pitanjem šta sam mu kupila, jer je poručio neke video-igrice koje ne mogu da se nabave kod nas. Za vreme mog putovanja imao je neki svoj program, išao je na rođendan i bio u društvu drugara. Čovek već ima svoj društveni život - kroz osmeh zaključuje Marinkovićeva.

Autor: Zvezdana Milovanović, Life Content 

Foto: Life Content 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković hellomagazin

Najnovije vesti