Željko i Jovana Joksimović planiraju proširenje porodice

Željko i Jovana Joksimović planiraju proširenje porodice

Autor: | 08/05/2015

0

Pevač i kompozitor Željko Joksimović je nakon povratka iz Dubaija izveo svoju suprugu Jovanu na jednu proslavu u našoj prestonici, a tom prilikom je za „Alo!“ otkrio da planira proširenje porodice. Iako su pre nešto više od godinu dana dobili sina Kostu, Joksimović želi da njegova porodica postane bogatija za još jednog člana.
- Jao, planiramo, ali ne smem još ništa da kažem - rekao je Željko.
- Dece nikada dosta - uz osmeh kaže kantautor i priznaje da Jovana i on na sve moguće načine pokušavaju da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.
Kako je odmicalo slavlje u poznatom prestoničkom hotelu, a Jovana i Željko se sve više opuštali uz vino, usledilo je bračno đuskanje za stolom. Ponesena atmosferom, Jovana je tražila od Viki Miljković da im otpeva hit „Ženske bubice“, uz koje se par veselio i razmenjivao nežnosti. Viki je nastavila da peva neke od voditeljkinih omiljenih pesama kao što je „Ne znam šta si, tugo moja“, a Jovana je pevala uglas sa pevačicom.
- Pokušavamo da vodimo sladak život jer takvo nam je i raspoloženje. Ako vidimo da se neke stvari menjaju u našoj svakodnevici, uvek ih usmerimo u nekakvu pozitivnu reku kako bismo pokrenuli jedno drugo da konzumiramo život na najbolji mogući način. Najlakše je kukati, ali s obzirom na to da smo deo velikog porodičnog aparata, moramo da radimo, budemo raspoloženi, spremni na sve situacije i uvek novi - objasnio je Željko, na šta Jovana dodaje da je u životu najbitnije imati cilj.
- Slažem se sa Željkom da se oboje trudimo da nam život bude sladak, jer tada dajete sve od sebe da vam tako i bude. Bitno je da koračamo ka istom cilju - otkriva voditeljka tajnu njihovog skladnog braka.
Da je posvećena jačoj polovini, Jovana je dokazala u trenutku kada je Željko po odelu ispolivao belo vino, a ona mu je odmah pritrčala u pomoć. Voditeljka je istog trenutka uzela salvetu i sa malo vode pokušala da ukloni fleku, što joj je iz nekoliko puta i uspelo.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još