Marijana Mateus: Predah u Budimpešti

Marijana Mateus: Predah u Budimpešti

Autor: | 09/05/2015

0

Posle niza porodičnih nesreća koje su je zadesile u kratkom vremenskom periodu, kreatorka Marijana Mateus otišla je u Budimpeštu, koja joj je uvek bila utočište.
Naime, dizajnerki je nedavno preminula majka Dušanka o kojoj je uvek govorila sa velikim divljenjem i poštovanjem, a pre toga umro je Marijanin otac Boro. Početkom 2015. Marijana se suočila sa još jednom bolnom situacijom - ubijeni su njena sestra Jasmina i zet Nenad Opačić. Niz tragičnih događaja u potpunosti je dotukao neutešnu Marijanu. Kako je izjavila nedavno za Hello!, najveću podršku pružaju joj njena deca.
Ona je juče sa pratiocima na Instagramu podelila fotografiju iz Budimpešte u koju uvek voli da se vrati. Tamo ima penthaus, u koji se preselila nakon razvoda od Miodraga Kostića.
- Postoji nešto veoma lepo tokom šetnje ulicama moje voljene Budimpešte. Čak i kada je hladno - izjavila je nedavno Marijana.
Inače, dizajnerka se 1999. godine, nakon rastanka od najbogatijeg Srbina, preselila u mađarsku prestonicu gde je živela sa decom - kćerkama Dajanom i Anđelom Kostić, a kasnije i svojim drugim suprugom Lotarom Mateusom.

Autor: Life Content

Foto: Marijana Mateus / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: marijana mateus

Pročitajte još

Najnovije vesti