Kanje Vest dobio počasni doktorat na prestižnom američkom fakultetu

Kanje Vest dobio počasni doktorat na prestižnom američkom fakultetu

Autor: | 12/05/2015

0

Uprkos tome što je zbog muzičke karijere prekinuo školovanje Kanje Vest dobio je doktorat Škole za umetnost u Čikagu. Poznati rep muzičar i modni dizajner konačno je dobio diplomu visokog obrazovanja u koju nije uložio mnogo truda. Naime, Škola umetnosti Instituta u Čikagu dodelila je rep zvezdi počasni doktorat. Jedna od najboljih umetničkih škola u Americi, u kojoj je radila i njegova majka, doktorat mu je dodelila zbog, kako su naveli, njegovog doprinosa i inovacija u muzici i umetnosti.
- Ja sam pop umetnik. Moja "boja" je javno mišljenje, a celi svet je moje "platno" - rekao je Vest tokom svog govora.
- Malo sam nervozan, što nije uobičajeno za mene. Preplavio me osećaj poniznosti, skromnosti i ponosa zbog ovog priznanja, jer konačno sam dobio potvrdu za svoj rad - dodao je tridesetsedmogodišnji Kanje.
Iako nije bila uz njega Kim Kardašijan na svom Instagram profilu objavila je fotografiju svog supruga.
- Dr Kanje Vest! Jako sam ponosna na tebe i znam da bi i tvoja majka takođe bila ponosna - napisala je rijaliti zvezda koja se trenutno nalazi u Brazilu gde promoviše svoju modnu liniju za jedan poznati svetski brend.
Inače, Vest je napustio studije engleskog jezika 1997. godine, ali je u svojim pesmama i javnim nastupima u više navrata iskazao nezadovoljstvo činjenicom da nema završenu školu.

Autor: Life Content
Foto: Kim Kardashian / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kanje vest