Ana Ivanović podržala osmi humanitarni teniski turnir FEFA OPEN

Ana Ivanović podržala osmi humanitarni teniski turnir FEFA OPEN

Autor: | 14/05/2015

0

Humanitarni teniski turnir FEFA OPEN 2015, biće održan u subotu i nedelju 16. i 17. maja na teniskim terenima centra „Novak“ u Beogradu. Program će oba dana biti celodnevni, a ulaz besplatan za sve posetioce.
Turnir na kojem će se prikupljati donacije za rad Vršnjačke mreže za podršku inkluzivnom obrazovanju, ove godine se održava pod sloganom „Veruj, uključi se, iniciraj, postigni!“. Naša proslavljena teniserka i ambasadorka UNICEF-a Ana Ivanović podržala je rad učenika, članova Vršnjačke mreže podrške inkluzivnom obrazovanju, kao iinicijativu studenata FEFA fakulteta.
- Veoma sam ponosna kada vidim kako studenti FEFA fakulteta daju podršku učenicima iz Vršnjačke mreže za inkluzivno obrazovanje. Drago mi je da su učenici iz Vršnjačke mreže posvećeni promociji vrednosti inkluzivnog obrazovanja. Veruj, uključi se, iniciraj, postigni! Raditi dobre stvari i podržavati druge je način da rastemo živimo zajedno u inkluzivnom društvu - izjavila je Ana Ivanović povodom predstojećeg turnira.
FEFA OPEN je tradicionalna humanitarna manifestacija koju osmu godinu za redom organizuju studenti Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA). Sve donacije prikupljene od sponzora turnira, kao i prihod od kotizacija za turnir biće preusmerene za pomoć radu Vršnjačke mreže.
Projekat Vršnjačka mreža za podršku inkluzivnom obrazovanjupokrenuli sukancelarija UNICEF-a u Srbiji, Ministarstvo prosvete i Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju, sa ciljempružanja podrške deci, učenicima, roditeljima, nastavnicima i školi u celini, kako bi svaki učenik mogao da uči, razvija se, stiče samopouzdanje - bude uključen u vršnjačku grupu i širu zajednicu.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana ivanović