Ipak ne ostaje u Srbiji: Žarko Laušević se vratio u Ameriku

Ipak ne ostaje u Srbiji: Žarko Laušević se vratio u Ameriku

Autor: | 16/05/2015

0

Iako je bilo mnogo spekulacija i najava da će glumac Žarko Laušević ostati u Srbiji, to se nije desilo. Naime, on se juče ujutru vratio u Ameriku, gde već godinama u Njujorku živi sa porodicom.
Žarko se samo privremeno vratio u Srbiju samo zbog posla, kako bi snimio ostvarenje “Smrdljiva bajka”, zbog koga se vratio filmu posle 15 godina. On je iz Njujorka došao najpre u Crnu Goru i tamo proveo samo sedam sati, nakon čega je došao u Beograd i zadržao se dva meseca. Laušević se za to vreme retko pojavljivao u javnosti i izbegavao bilo koji vid eksponiranja, pa je šetao gradom samo u ranim jutarnjim časovima, kada su ulice puste.
O glumčevom boravku izjavu za "Blic" je dao izvor blizak Lauševiću:
- Žarko je završio snimanje filma zbog koga je i došao u Srbiju, ali je umesto da se odmah vrati u Ameriku, ipak odlučio da ostane još malo u Beogradu jer mu znače druženja i neiscrpne priče s prijateljima. Sa mnogima od njih godinama se nije video. Ipak, i pored toga Žarko ne pomišlja da se zauvek vrati u Srbiju i Beograd, jer Amerika je sada njegov jedini dom. Tamo mu je porodica i tamo je poslednjih 15 godina gradio svoj život. Gluma je njegov posao i samo zbog glume je došao u Beograd. Veoma mu je drago što je snimio film “Smrdljiva bajka” Miroslava Momčilovića i što se vratio svojoj profesiji. To mu je dalo neku novu energiju, novu snagu. Drago mu je što je duže boravio u Beogradu posle toliko godina.

Autor: Life Content

Foto: Printscreen

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još