Janko Tipsarević: Podrška supruge Biljane i kćerke Emili na takmičenju u Ženevi

Janko Tipsarević: Podrška supruge Biljane i kćerke Emili na takmičenju u Ženevi

Autor: | 17/05/2015

0


Naš teniser Janko Tipsarević trenutno se nalazi u Švajcarskoj, u Ženevi, gde će ostati do same završnice ATP takmičenja iz serije 250. Sa njim su i njegova supruga Biljana i kćerka Emili. Tipsarević je dobio vajld kartu za glavni žreb, a na startu igra protiv Uzbekistanca Denisa Istomina. Pored Janka, u Švajcarskoj igra i Dušan Lajović, dok će Miki Janković pokušati da im se pridruži kroz kvalifikacije.
Posle najvećeg izazova u karijeri, teniser Janko Tipsarević vratio se na teren, a prvi meč, posle sedamnaestomesečne pauze, odigrao je na masters turniru u Majamiju. Igrao je dubl sa našim najboljim teniserom i njegovim dobrim prijateljem Novakom Đokovićem. Iako su izgubili meč od Šveđanina Roberta Lindšteda i Austrijanca Jirgena Melcera, povratak u igru veoma je značajan za našeg odličnog sportistu kome je publika sve ovo vreme mnogo nedostajala.
Da podsetimo, tridesetogodišnji sportista u oktobru 2013. godine povredio je stopalo, zbog čega je morao da pauzira sa mečevima, ali se tada nije nadao da će pauza toliko potrajati. Naime, posle mnogobrojnih pregleda ustanovljeno je da ima tumor. Nebrojeno mnogo terapija i dve operacije donele su rezultat i on je sada potpuno spreman za najbolje rezultate.
U tome mu veliku podršku pružaju supruga i kćerka. Srećna porodica slobodno vreme u Ženevi koristi za šetnju po ovom prelepom gradu, a Biljana svog supruga bodri i dok vežba.

Autor: Life Content

Foto: Biljana Tipsarević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Najnovije vesti