Nataša Pavlović: Žurka u čast jubileja

Nataša Pavlović: Žurka u čast jubileja

Autor: | 21/05/2015

0

Voditeljka Nataša Pavlović nedavno je proslavila četrdeseti rođendan u društvu supruga i bliskih prijatelja. Lepa brineta za svoju dušu napravila je parti na kome su se svi lepo proveli. Prethodila je porodična proslava u društvu njenog sina Olega i supruga Predraga.
- Želela sam da priredim žurku u iznajmljenom klubu, na kojoj će provod biti kao nekada kada sam izlazila sa prijateljima. Pozvala sam sve dobre drugare, kako one sa kojima se danas družim, tako i one sa kojima sam išla u školu. Rođendane, inače, ne slavim, ali sam zato odlučila da jubilarni obeležim na poseban način. Slušali smo muziku koja se ranije slušala u diskotekama i sve smo prilagodili dobrom provodu - kaže Nataša.
- Odlično sam se provela, a po reakciji prijatelja rekla bih da je i njima bilo predivno. Imala sam i veliku tortu koju su mi napravili prijatelji iz "HomeMadea" i gasila sam svećice. Moje želje su usmerene na to da nastavim da uživam u harmoničnom životu kakav sada imam. Tridesete su bile tu za stabilizaciju i nekako je sve došlo na svoje, a sada imam potrebu samo da uživam u toj stabilnosti - zaključuje Nataša.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin