Emili i Biljana Tipsarević: Nezaboravan boravak u Ženevi

Emili i Biljana Tipsarević: Nezaboravan boravak u Ženevi

Autor: | 22/05/2015

0

Uprkos tome što je nakon poraza u prvom kolu turnira u Ženevi odustao od učešća na ovogodišnjem turniru "Roland Garros" jedan od naših najboljih tenisera, Janko Tipsarević, njegova supruga Biljana i kćerkica Emili sjajno se provode u ovom švajcarskom gradu.
Mama i kćerka pozdravile su svoje fanove na Instagramu fotografijom snimljenom u blizini Ženevskog jezera, a Janko se juče obratio javnosti i obrazložio razlog svog odsustva sa turnira u Parizu.
- U protekle tri nedelje desilo se mnogo stvari (povreda prepone i virusna infekcija) koje su me primorale da odsustvujem sa teniskog terena. Posle dosta razmišljanja, doktorovih saveta i ličnog iskustva, moj tim i ja smo odlučili da preskočim "Rolan Garos 2015". Čim budem bio u mogućnosti, uzeću par nedelja da se spremim za naredne izazove, uz nadu da do kraja godine neće biti više prekida. Hvala na podršci - napisao je Janko na Instagramu.
Inače, ovaj Beograđanin nedavno se vratio takmičarskim nastupima u tenisu posle 17-mesečne pauze uzrokovane povredom pete, a potom i benignim tumorom.

Autor: Life Content
Foto: Biljana Tipsarević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još