Marijana Mateus dobila mađarski pasoš

Marijana Mateus dobila mađarski pasoš

Autor: | 22/05/2015

0


Modna dizajnerka Marijana Mateus juče je u prostorijama Ambasade Mađarske u Srbiji položila zakletvu i dobila mađarski pasoš.
- Dobila sam i drugo državljanstvo i zvanično postala deo zemlje koju volim isto kao Srbiju, moju otadžbinu.  Mađarska me raširenih ruku dočekala pre petnaest godina i bila je to ljubav na prvi pogled. Ponosno ću nastaviti da reprezentujem obe države gde god odem - napisala je Marijana na svom Instagram profilu i objavila fotografiju snimljenu tom prilikom.
Inače, bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa od 1999. godine živi u Budimpešti, gde ima i stan, a za ovu zemlju vežu je brojne uspomene, koje se prevashodno odnose na detinjstvo i odrastanje njene dece.
Uz zvuke himne i razgovor na mađarskom jeziku, Marijana je obavila i ceremonijalni deo dobijanja državljanstva, piše "Blic".
Nakon smrti roditelja i ubistva sestre i zeta, ovo je prvi lep događaj za dizajnerku. Kako bi proslavila dobijanje pasoša, Marijana je okupila porodicu i najbliže prijatelje na ručku.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: marijana mateus