Džejn Fonda: Volela bih da sam bila dovoljno hrabra da ne odem na plastičnu hirurgiju

Džejn Fonda: Volela bih da sam bila dovoljno hrabra da ne odem na plastičnu hirurgiju

Autor: | 23/05/2015

0

Holivudska zvezda Džejn Fonda izjavila je u Kanu, gde je predstavila film "Youth" Paola Sorentina, u kom igra jednu od glavnih uloga, da se ne boji starosti i da je plastičnom hirurgijom sebi kupila deset godina.
- Volim da pomažem mlađim ženama da se manje boje približavanja smrti. Imam 77 godina ali se osećam jako mlado. Strastvena sam. Sve me interesuje. Oduvek sam bila puna energije - navela je legendarna glumica, prenosi Gardian.
- Imam veštački kuk, veštačko koleno, veštački palac, imam više metala na sebi od bionične žene, ali i dalje mogu da vežbam pilates - rekla je Fonda.
- Posmatrati starost sa strane je zaista zastrašujuće. Ali kada ste sami u poodmaklim godinama - što je moj slučaj, više ništa nije tako strašno, kazala je ona, dodavši da je potrebna zrelost da se to shvati.
- Važno je, međutim, znati svakog dana šta sa sobom da radite kako bi smanjili pritisak. Ja meditiram, i uvek spavam osam sati - istakla je glumica i podsetila na još jedan dobar "trik" - jedna votka martini u toku dana.
Ona je ispričala da je u trenutku smrti, 1982, njen otac Henri Fonda imao dve godine više nego ona danas, a da je Ketrin Hepbern, koja je godinu dana ranije s njim snimila film "Letnjikovac na zlatnom jezeru", imala 74 godine.
- Ljudi su tada izgledali starije. Volela bih da sam bila dovoljno hrabra da ne odem na plastičnu hirurgiju, ali mislim da sam s njom sebi kupila jednu deceniju - navela je Fonda, napomenuvši da estetska hirurgija ume da bude opasna "navlaka".
Govoreći o svojim izborima u životu i karijeri, Džejn Fonda je rekla da postoje stvari za koje poželi da ih nikada nije uradila kao i onih koje nije, a trebalo je.
- Mogla sam da učinim mnoge stvari pametnije, bolje, sigurnije. Ali, jedno je važno: ono što nas čini to što jesmo su naše greške, a ne naši uspesi - zaključila je slavna glumica.

Izvor: Agencije

Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: džejn fonda

Najnovije vesti