Andreja Pejić uz vežbe na plaži poslala snažnu poruku obožavaocima

Andreja Pejić uz vežbe na plaži poslala snažnu poruku obožavaocima

Autor: | 24/05/2015

0

Jedna od najtraženijih manekenki danas Andreja Pejić objavila je na Instagramu fotografije na kojima vežba na prelepoj obali. Iako nije otkrila gde se tačno nalazi, Andreja uživa u miru pored mora i u svojoj sobi sa pogledom na bazen.

S obzirom na to da je ne tako davno promenila pol i da još uvek prolazi kroz faze tranzicije, Andreja se obratila svojim pratiocima jednom snažnom motivacionom porukom:
- Prihvatite svoju visinu, prihvatite koliko ste niski, prihvatite nedostatak oblina, prihvatite svoje obline, prihvatite svoja velika stopala, prihvatite svoja mala stopala, prihvatite svoju veliku glavu, prihvatite svoju malu glavu, prihvatite svoju inteligenciju, prihvatite svoj smisao za humor, prihvatite svoju neobičnost, prihvatite svoju normalnost. Jednostavno, prihvatite sebe. Zato što ne postoji ništa privlačnije od samopuzdanja.
Njeni pratioci na Instagramu su je zbog ove poruke pohvalili i zahvalili joj, s obzirom na to da je modna i kozmetička industrija stavila obične žene i muškarce pod skoro nepodnošljiv pritisak, diktirajući šta je lepo, a šta nije.

Autor: Life Content

Foto: Andreja Pejić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: Andreja Pejić